Volgende week: Introductie Chessity

Misschien hebben jullie er al eens van gehoord; de nieuwe schaakcommunity en leermethode Chessity!

Een aantal enthousiaste ontwikkelaars hebben, samen met gerenommeerde schakers als Erwin l’Ami, Yochanan Afek en Robert Ris een nieuw programma gemaakt om te leren schaken. Het is inmiddels vijf jaar in ontwikkeling en begint steeds mooier te worden. Met instruerende video’s, mogelijkheden om elkaar te coachen en veel meer…

In eerste instantie is het bedoeld voor de jonge schakers, maar ook voor de volwassen en ervaren schaker is er nog genoeg te ontdekken. Zo zijn er onder meer eindspelstudies, kun je opgaven maken op je eigen niveau en natuurlijk is er de mogelijkheid om online te schaken of spelletjes tegen/met elkaar te spelen.

SV Tornado heeft onlangs een aantal accounts aangeschaft. In eerste instantie voor de jeugd, maar ook voor volwassenen is er nog de mogelijkheid om voor slechts € 7,50 een jaar lang gebruik te maken van alle mogelijkheden. Op vrijdag 2 december zal Stan Jacobs een introductie/instructie verzorgen voor geïnteresseerden. Hij zal in vogelvlucht door de mogelijkheden heen wandelen en laten zien waarom hij zo enthousiast is over het programma.

Iedereen is welkom!

Voor wie alvast wil kijken: www.chessity.nl