Freek ten Boske is de verrassende koploper in de jeugdcompetitie

Ons nieuw jeugdlid Freek heeft het de afgelopen weken heel erg goed gedaan in de competitie. Vanavond moest hij dan ook tegen 1 van onze toppers (Patrick Wijono). Patrick speelde een goede partij en stond dan ook”gewonnen” maar toen maakte hij een vreselijke blunder;mat achter de paaltjes. Freek mag nu eventjes genieten van zijn eerste plaats. De vraag is natuurlijk, hoe lang gaat hij deze koppositie vasthouden?  Klik op ‘lees verder’ om alle uitslagen en de nieuwe ranglijst te bekijken.

Lees meerFreek ten Boske is de verrassende koploper in de jeugdcompetitie

Michiel van Deursen, voor de vijfde keer op rij, jeugdkampioen!

Vorig jaar was de strijd in de jeugdcompetitie tot het einde toe nog spannend. Len Brands had slechts enkele puntjes minder dan Michiel.
De vraag was dan ook of Len dit jaar de nieuwe kampioen zou gaan worden. Helaas voor Len is hem dat niet gelukt. Hij is zelfs gepasseerd  door de gebroeders Wijono. Patrick is tweede geworden en Ivan derde. Omdat Michiel voor de vijfde keer op rij kampioen is geworden mag hij nu de grote wisselbeker houden. Vanavond hoorde ik dat Michiel en Len gaan stoppen met de jeugdcompetitie en volgend seizoen alleen nog maar bij de senioren gaan meespelen. We krijgen volgend jaar dus i.i.g. een nieuwe jeugdkampioen. Klik op “lees meer” voor de rest van dit verslag, de laatste uitslagen en de definitieve einduitslag. 

Lees meerMichiel van Deursen, voor de vijfde keer op rij, jeugdkampioen!