Wie gaat de jeugdcompetitie winnen dit jaar, Freek of Ivan?

Ivan en Freek (de nummers 1 en 2) staan nu op slechts enkele punten afstand van elkaar. Het gaat dus nog uiterst spannend worden wie de nieuwe jeugdkampioen gaat worden. Tijn staat op de derde plaats maar op een dusdanige afstand van Freek en Ivan dat hij alleen nog kan hopen op het bevestigen van die derde plaats. Sem is dit jaar lid geworden van Tornado en staat nu op de vierde plaats. Zonder meer een knappe prestatie. Klik op “lees meer” voor het bekijken van de laatste uitslagen en de nieuwe ranglijst.

Lees meer

Uitslagen en ranglijst jeugdcompetitie

Vanavond een kleine opkomst vanwege de meivakantie. Eigenlijk was er helemaal geen schaken voor de jeugd maar omdat het verkeerd op de site stond hebben we het toch maar door laten gaan. Volgende week is er geen schaken voor de jeugd. De week daarop is er weer les.

Lees meer

Ivan 11 uit 12! Gaat hij de nieuwe jeugdkampioen worden?

Vanavond zijn ronde 13 en 14 van de jeugdcompetitie gespeeld met 8 deelnemers. Als je tegen Ivan moet spelen, let dan extra goed op. Hij heeft nu 12 partijen gespeeld en van die 12 heeft hij er 11 gewonnen. Nieuwkomer Jules wist zijn partij tegen Tijl te winnen. Gefeliciteerd Jules.  Klik op “Lees meer” voor het bekijken van alle uitslagen en de nieuwe ranglijst.

Lees meer

Jeugdcompetitie 21-01-2022

Overzicht voor ronde 12, gespeeld op 21 januari 2022

WIT ZWART UITSLAG
Koen Janssen Freek ten Boske 0-1
Niels Jamie van de Laar Sem Gijsbers 0-1
Jules Joha Tijl van Wees ½-½

Lees meer

De jeugdcompetitie is weer gestart!

Vandaag kon de jeugd eindelijk weer gaan schaken. Het was overduidelijk dat ze er veel zin in hadden. Omdat sommigen in quarantaine zaten was de opkomst toch nog redelijk goed. Vanavond zijn ronde 11 en 12 gespeeld. Volgende week is er weer les. Klik op lees meer voor het bekijken van de uitslagen en de nieuwe ranglijst.

Lees meer

Jeugdcompetitie, Iwan op kop, Tijn volgt

Iwan gaat op kop in de jeugdcompetitie met een fantastische score. Hij heeft 8 partijen gespeeld en er 7 gewonnen. Tijn doet het ook erg goed en heeft 6 van de 8 partijen gewonnen.  Freek (kampioen vorig seizoen) staat  op de derde plaats met 5 uit 8. Nieuwkomer Sem doet het ook verrassend goed, ook hij heeft 5 uit 8. Klik op “lees meer” voor alle uitslagen

Lees meer