Finale Jurjo Hagen bekercompetitie reprise van het vorig jaar

Gisteravond werd in Beuningen de tweede halve finalepartij gespeeld tussen Stan Jacobs en Marcel Lever. Afgelopen vrijdag kruisten Jan de Haas en Rijk-Pieter Hofstede al de degens. In die partij werd het naar een spannende strijd remise. Rijk-Pieter bleek in de rapidpartijen echter te sterk, waardoor hij volgende week vrijdag, 25 mei, zijn titel kan verdedigen. De tegenstander moest komen uit de partij tussen Marcel Lever en Stan Jacobs. Na de klik weet je meer (of je leest de kop van het artikel even natuurlijk 😉 ).

Lees meerFinale Jurjo Hagen bekercompetitie reprise van het vorig jaar

Loting kwartfinales Jurjo Hagen bekercompetitie

Afgelopen vrijdag heeft Jurjo de loting verricht voor de halve finales van de Jurjo Hagen Bekercompetitie. Hieronder vinden jullie de resultaten. We wensen alle deelnemers weer veel succes. In principe staat vrijdag 9 maart in de agenda als speeldatum, maar in overleg kan hiervan afgeweken worden. De wedstrijd Michiel-Patrick dient uiterlijk volgende week gespeeld te worden!

Lees meerLoting kwartfinales Jurjo Hagen bekercompetitie

Stand van zaken Jurjo Hagen Bekercompetitie

In de tweede ronde van de Jurjo Hagen Bekercompetitie zijn inmiddels vier van de acht partijen gespeeld. In drie gevallen is ook al een winnaar bekend. Alleen Stan Jacobs en John Alblas zullen nog in twee rapidpartijen (en eventueel twee snelschaakpotjes) moeten uitmaken wie naar de volgende ronde mag.

Marcel Lever, Rijk-Pieter Hofstede en Kadir Arslan zijn al zeker dat hun naam straks in een balletje gaat. Hieronder vinden jullie de uitslagen en de nog te spelen partijen. Nogmaals het verzoek aan de spelers om onderling een datum te prikken en mij zo snel mogelijk te informeren over de uitslag. Op vrijdag 23 februari zal de loting voor de kwartfinale plaatsvinden.

Stan Jacobs, wedstrijdleider

Lees meerStand van zaken Jurjo Hagen Bekercompetitie

Loting tweede ronde Jurjo Hagen bekercompetitie

Vrijdagavond 15 december hebben Nick van Dijk en Jurjo de loting voor de tweede ronde van de Jurjo Hagen-bekercompetitie verricht. Zoals gebruikelijk had Jurjo moeite om de balletjes te openen. Stan Jacobs was bereid om dit probleem op te lossen. Er waren weer verrassende paringen. Een absolute topper is de wedstrijd Stan Jacobs tegen John Alblas. In de kwart-finale komt in elk geval 1 jeugdlid omdat Patrick Wijono en Michiel van Deursen elkaar treffen, maar ook Mike, Bart en Ivan Engelen kunnen zich nog plaatsen voor de kwart-finale. De wedstrijd tussen Stan Arts en Jurjo Hagen uit de eerste ronde moet binnenkort nog gespeeld worden. De winnaar van deze partij krijgt als beloning een partij tegen clubkampioen Rijk-Pieter Hofstede.

Lees meerLoting tweede ronde Jurjo Hagen bekercompetitie

Loting eerste ronde Jurjo Hagen Bekercompetitie 2017-2018

Gisteravond werd de loting verricht voor de eerste ronde van de Jurjo Hagen Bekercompetitie van dit seizoen. Bij afwezigheid van de naamgever was Stap 1-trainer Nick van Dijk bereid gevonden om de trekking te verrichten. En hij kweet zich bijzonder gedreven van zijn taak! Met 32 deelnemers en evenveel balletjes was het nog best even lastig. Zeker als er een weerbarstig lotingballetje niet gelijk open wilde. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Hieronder vinden jullie de uitslag van de loting.

Lees meerLoting eerste ronde Jurjo Hagen Bekercompetitie 2017-2018

Marcel Lever en Rijk-Pieter Hofstede spelen finale Jurjo Hagen Bekercompetitie

Gisteravond is de tweede halve finale gespeeld voor de Jurjo Hagen Bekercompetitie. Al eerder wist Rijk-Pieter Hofstede de finale te bereiken door Pieter van Dijk te verslaan. Gisteren leek het lange tijd erop dat Stan Jacobs de winst zou grijpen, maar in tijdnood vergooide hij zijn kansen. Marcel Lever greep zijn kans en staat nu op vrijdag 9 juni in de finale. De loting heeft bepaald dat Marcel hierin met wit speelt en Rijk-Pieter met zwart.