Bestuur Tornado eet al de hele week Unox cup a soup

Bij supermarkt Plus kunnen klanten vanaf nu gaan sparen voor de clubkas van Tornado. Met deze spaaractie kun je de club een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond!
Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op de actiesite en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club!

De afgelopen week was Unox cup a soup zo’n geselecteerd actieproduct dat een extra sponsorpunt opleverde. De bestuursleden van Tornado hebben dit product ruim ingeslagen waardoor de teller nu (14 september) staat op 41 punten. Die 41 punten zijn goed voor 245 euro voor de clubkas van Tornado. We staan hiermee nu op de 25 ste plaats maar dat moet natuurlijk nog iets beter kunnen. Als je het zelf te veel gedoe vind om die punten in te leveren dan kun je ze natuurlijk ook afgeven aan de bestuursleden van Tornado. Iedereen (Marinus, Peter, Gerald, enz.) nu alvast heel erg bedankt voor het sparen van deze punten en je bijdrage aan de clubkas.