Deze week dubbele sponsorpunten bij de Plus en je kunt nog steeds stemmen op de RABO club support actie

Deze week -tot zaterdag 16 oktober- krijg je dubbele sponsorpunten bij de Plus in Druten. Daarna gaat de Plus dicht vanwege een verbouwing. Van woensdag 3 tot zaterdag 6 november krijg je ook weer dubbele sponsorpunten, die je hopelijk aan Tornado wil schenken. Na 20 november zal het eindresultaat bekend worden. Je kunt natuurlijk ook gewoon de boodschappen bij een andere Plus halen en de sponsorpunten incasseren. Daarnaast kun je nog steeds stemmen op de RABO club support actie. Alvast bedankt allemaal voor jullie bijdrage aan de clubkas van Tornado. Bij een mooi resultaat zal het bestuur van Tornado voor een leuke verrassing zorgen.