Geert van Tongeren kampioen thuisschakers 2011 – 2012.

Wie nu de echte winnaar van het afgelopen seizoen is geworden, was nog even onzeker, maar eenvoudig rekenwerk leverde uiteindelijk Geert als kersverse kampioen. Gefeliciteerd, Geert. Klik op lees verder om het verslag van Will Bunnik te lezen.

Toen hij zich vorig jaar (weer) als nieuw lid van ons edel genootschap aanmeldde, dacht ik, de winnaar van 2010 – 2011, gelijk al “daar gaat mijn trofee!”. Ik had hem namelijk al eens eerder op de 64 velden getroffen en dat liep niet goed af, althans voor mij, dus ik maakte me terecht zorgen, zoals nu is gebleken. Toch sta ik de wisseltrofee met veel plezier aan hem af, wel met de belofte aan mezelf hem volgend jaar weer mee naar mijn huis te slepen, de trofee bedoel ik, niet Geert.

Op de bijgaande foto overhandig ik hem het beeldje, waarbij ik twee dingen aanteken:

–        je ziet mij in overall, ik was in mijn tuin bezig en moest mijn noeste arbeid even onderbreken, mijn zondagse pak hing in de kast;

–        eigenlijk moest de overhandiging op de jaarvergadering plaatsvinden, maar dan ben ik er waarschijnlijk niet bij en de voorzitter zal me dit eigenmachtig optreden wel willen vergeven, hoop ik.

Ten slotte: ik hoop dat de thuisschakers van Tornado doorgaan en misschien kunnen er nog wel enkele nieuwe gezichten bij, kunnen we wat vaker spelen. Het is en blijft een heel gezellig en nog niet eens zo’n slecht clubje; onze ranking mag dan niet heel hoog zijn, het plezier is dat wel!

Will Bunnik

Plaats een reactie