Marcel Lever wint eerste Zomerschaak Tornado

Marcel wint beker met Tornado logo

Marcel Lever is de eerste winnaar geworden van het Zomerschaak  van Tornado bij De Bombardon in Druten. Toernooileider Peter Geurts kon na afloop van de eerste drie rondes de prijzen uitreiken aan de nummers 1 en 2 van de eerste Zomerschaakavond. Jurjo Hagen was de enige, die Marcel Lever volgde op een achterstand van 1 punt. Volgende week zijn drie schakers van Tornado kansrijk om in de prijzen te vallen.

Ad Beekers, Hermie Wolvers enWim Claus kunnen aankomende woensdag hun slag slaan. Zij hebben één punt voorsprong opPeter Geurts en twee punten op Geert van Tongerenen en Wim Nijs. Het zal dus volgende week een spannende speelavond worden. Wekelijks zijn er twee prijzen te winnen door de beide koplopers. Winnaars van een ronde starten de volgende keer weer met nul punten.

Het Zomerschaak van Tornado wordt elke woensdagavond gehouden en duurt tot en met 29 augustus. In de maand juli wordt er geschaakt in Druten bij de Bombardon en in augustus is Café De Bever in Beneden-Leeuwen het strijdtoneel op de 64 velden. Deelname aan het Zomerschaak is gratis. Alle reden dus om de komende maanden te komen schaken bij het Zomerschaak van Tornado. Meer informatie is te vinden op deze website.

Eindstand Ronde 1

 

1Marcel Lever  9

2Jurjo Hagen 8

3Ad Beekers 7

4Hermie   Wolvers 7

5Wim Claus 7

6Peter Geurts 6

7Geert van Tongeren 5

8Wim Nijs 5

9 Christian Rösseler  3

10 Jaap Ettema 3

Plaats een reactie