BBQ SV Tornado bij Harry en Dinie

 

Op 25 augustus j.l. konden we  weer  de BBQ aanzetten bij Harry en Dinie. In de Spijkerstraat  in Beneden-Leeuwen hadden we een tent gezet, tafels en stoelen en een boel leuke en gezellige spellen. De gezelligheid kwam dan ook vanzelf.  Even klikken voor het volledig verslag.

Margreet verzorgde deze avond de spelletjes, deze waren zeer gevarieerd, van biggen tot ping-pongen en van sjoelen tot yahtzee en natuurlijk van weggeef-schaak tot schaken. Voor ieder wat wils. Uiteraard was gezelligheid belangrijker dan  winnen. Maar dat was deze avond geen probleem. Tijdens de spelletjes werd de BBQ ontstoken en al snel stond de BBQ dan ook  vol met met hongerige mensen. Het vlees en salade van Keurslager Lemmers was om te smullen en er bleef dan ook weinig over. Tegen het einde van de spelletjes was er een bosje bloemen voor Margreet (voor organiseren spellen) en Dinie (voor de gastvrijheid).

Aan het eind van de avond was er  voor iedereen een kleine prijs. Ik geloof wel dat iedereen het naar zijn of haar zin geeft gehad, de sfeer zat er in ieder geval goed in.Wij zien jullie dan ook graag (terug) op de volgende BBQ.

 

Plaats een reactie