Schoolschaakkampioenschappen voor Druten en West Maas en Waal: WOENSDAG 8 FEBRUARI 2017

Op woensdag 8 februari 2017 wordt weer het Schoolschaakkampioenschap voor basisscholen uit de gemeenten Druten en West Maas  en Waal gehouden. Iedere basisscholier uit een van beide gemeenten die (een beetje) kan schaken is van harte uitgenodigd!  Het is een individueel toernooi, waar ingedeeld wordt met het Zwitsers systeem (je speelt dan tegen kinderen die even punten hebben als jijzelf).

De speellocatie is : IKC De Kubus, Irenestraat 3, 6651 XK Druten (bovenverdieping)

Tijd :  Van 13.30 tot 17.00 uur.  Zaal open: 13.15 uur.  Aanmelden tussen 13.15 en 13.25 uur

Inschrijfgeld :  € 2,= per deelnemer te betalen bij aankomst in de zaal.   Inschrijven kan – bij voorkeur – per school of individueel tot uiterlijk 7 februari 12.00 uur op e-mail adres: schoolschaken@svtornado.nl Graag vermelden: school, voor- en achternaam leerling en groep.

Van elke gemeente plaatst 1 school zich voor de halve finale van het Schoolschaakkampioenschap van de Oostelijke Schaakbond. Deze scholen mogen zich kampioen van hun gemeente noemen en ontvangen elk een wisselbeker. De beste vier spelers van elke school tellen mee voor het schoolkampioenschap. Maar ook met minder deelnemers van één school kun je uiteraard meespelen!

Verder zijn er mooie individuele prijzen te winnen en krijgt iedere deelnemer wat lekkers en een aandenken!