KTC 3 begint seizoen met ruime overwinning.

In de 4 tallen competitie van de SOS is KTC 3 (het talententeam) voorspoedig van start gegaan. Afgelopen vrijdag speelden ze hun eerste wedstrijd tegen De Sleuzelzet 2 uit Arnhem. 

Onze vaste teamspeler Thijs moest helaas verstek laten gaan maar in de persoon van Peter Geurts hadden we een waardige vervanger gevonden die ook nog eens als eerste het volle punt binnensleepte. Goed gedaan Peter! Michiel had de moeilijkste tegenstander -qua rating- maar hij hield het tot het einde toe gelijk. De partij eindigde in een remise. Knap gedaan Michiel!
Len stond eigenlijk al snel wat beter maar maakte het toen nog eventjes onnodig spannend door voor Sinterklaas te spelen. Hij gaf een stuk weg en nee, dat was geen offer:-) Ik hoorde Len naast mij zuchten maar ik hoopte dat hij misschien met een doorgebroken pion nog iets zou kunnen compenseren. Het was echt nog niet verloren. Len herpakte zich en maakte toen geen enkele fout meer. Hij speelde het kleine voordeel knap uit en wist zijn pion te promoveren. Daarop gaf zijn tegenstander even later op. De winst was i.i.g. al binnen. Geert haalde het laatste volle punt binnen. 3,5 – o,5 is een mooi begin van het nieuwe seizoen. Op bordpunten staan we meteen op de eerste plaats in deze poule.  Zie: https://sosc.netstand.nl/rounds/view/1018

Ben benieuwd of we dat gaan vasthouden. De volgende wedstrijd is op donderdag 10 januari tegen Veenendaal 3. Er gaan inmiddels geruchten rond dat KTC 3 een eigen sponsor heeft gevonden.