We gaan verder met on-line schaken, zowel voor de jeugd als volwassenen.

Vanaf zondag 28 november j.l. mag er na 17.00 uur niet meer gesport worden, ook de denksporten vallen onder deze maatregel. Kortom, er kan dus voorlopig niet meer geschaakt worden in Mamre na 17.00 uur.  Deze maatregel duurt i.i.g. tot 19 december en dan volgt de Kerstvakantie.
We hebben nog even gezocht naar alternatieven (schaken voor 17.00 uur) maar dit blijkt niet zo makkelijk te realiseren en ook hebben we twijfels of daar wel (veel) belangstelling voor zal zijn. Het bestuur heeft daarom besloten om daar niet haar tijd en energie in te gaan stoppen.
Zoals het er nu uitziet zal de eerste echte schaakavond pas weer plaatsvinden in het nieuwe jaar op vrijdag 7 januari. (er van uitgaande dat de regels dan weer versoepeld zullen zijn)
Toch kunnen we wel tegen elkaar blijven schaken op de vrijdagavond maar dan on-line. Zowel de jeugd als de volwassenen.

Iedere vrijdag zal Tornado een on-line toernooi organiseren voor de jeugd dat om 19.00 uur gaat beginnen. Het is wel handig dat je al vooraf een (gratis) account aanmaakt en alvast wat oefent tegen andere spelers. Deze week zal er een mailing naar alle leden worden gestuurd met een handleiding hoe je dit moet doen.
Het toernooi voor de volwassenen (en de sterke jeugdschakers) begint om 20.00 uur. Voor degenen die hier nog geen ervaring mee hebben geldt ook: maak eerst een account en oefen alvast een beetje zodat je door krijgt hoe het werkt. Mocht je er niet uitkomen, laat het ons dan even weten.