Nicole Leenders Vertrouwenspersoon SV Tornado

Sinds langere tijd hebben we geen vertrouwenspersoon binnen onze vereniging, fijn dat Nicole Leenders dit op zich wilt nemen.

Klik verder voor introductie van Nicole…..

Hoi,

Ik ben Nicole. Getrouwd met Dennis en moeder van Emma, Matthijs, Charlotte en Floortje. We wonen met z´n zessen in Druten en houden erg van spelletjes doen. Ook schaken doen we graag. Emma Matthijs en Charlotte zijn alle drie lid van schaakvereniging Tornado. Zij hebben op vrijdagavond les en omdat ik niet van verliezen hou probeer ik ze een beetje bij te houden dus meestal ben ik er op vrijdagavond ook om met de les mee te kijken en nog wat te leren.

Ondanks alle lessen ben ik nog steeds niet zo heel erg goed in schaken dus mocht je zin hebben om een keer een potje te winnen mag je me altijd aanspreken! Als ik de kans krijg doe ik ook het examen mee en tot mijn verassing heb ik (met de hakken over de sloot) stap twee gehaald dus ik ga enorm mijn best doen om te kijken of stap drie ook nog haalbaar is.

Verder ben ik binnen de club ook de vertrouwenspersoon. Dus zit je met een probleem waarover je graag met iemand praat, spreek me dan aan op vrijdag of stuur me een mailtje. Dat mag ook anoniem (zonder dat ik weet van wie het komt) of je mag je ouders vragen mij aan te spreken of me te mailen met jouw probleem. Zoals je van een vertrouwenspersoon mag verwachten ga ik overal vertrouwelijk mee om, ik zal dus eerst met jou overleggen of we samen een oplossing kunnen bedenken en nooit iets met iemand anders overleggen voordat jij daar goedkeuring aan hebt gegeven.

Dus heb je iets wat je dwarszit en weet je zelf niet  hoe je het kunt oplossen? Laat het me weten dan denk ik met je mee. Dan gaan we samen bekijken of we er een oplossing voor kunnen vinden zodat je weer met veel plezier verder kunt schaken want dat is uiteindelijk wat we allemaal het liefste doen!

Groetjes, en tot ziens op de club

Nicole Leenders

Mailadres: vertrouwenspersoon@svtornado.nl